Препращам информация за събитието, организирано от Ratio:  На 21 май ви

...
Препращам информация за събитието, организирано от Ratio: 
На 21 май ви
Коментари Харесай

Ratio излъчва филм за плоската Земя на 21-ви май

Препращам информация за събитието, проведено от Ratio: 

На 21 май ви каним да надникнем дружно в живота на плоскоземците и феновете на конспирации с прожекция на документалния филм Behind the Curve и полемика по тематиката.

Филмът ще бъде излъчен с британско аудио и без надписи на български. Дискусията ще се организира на български език.

Behind the Curve е документален филм за “плоскоземците ” – хора, които считат, че земята е плоска, макар многочислените доказателства за противното.

Във кино лентата се срещаме с група от хора, които откровено имат вяра, че има скрит план за прикриване на истината и Земята в действителност е плоска. Ще видите изявленията с последователи на тайната доктрина, фрагменти от Международната конференция “Плоска Земя ”, както и някои от скъпоструващите, само че несполучливи опити, с които пробват да защитят теорията си (включително и с лазерен жироскоп за 20 000 долара).

Но “Behind the Curve ” не е просто присмиване на тайните теории – филмът демонстрира, че е нужен градивен диалог, само че без да не помни да ни подсети какъв брой рискови могат да са сходни групи.

Освен прожекция на кино лентата, събитието включва и полемика по тематиките от кино лентата с няколко участника:

Владислав Апостолов е публицист и създател с ползи в сферите на киното, политиката като артикул на културата и уискито като артикул на ечемика. Ценител е на Западната цивилизация, свободата на словото, динозаврите и други изчезващи и изчезнали неща.
Негови публикации, репортажи, изявленията и мнения са оповестени във всички водещи български вестници (още ги има), в дузина (не мръсна) цифрови медии и са превеждани в англоезични издания. Понякога се явява като говореща глава по национални малките екрани в опит да бъде най-малко дребна – само че не и като растеж – съпротива на преобладаващите ефира политикоректности, лекувания с урина, религиозни канони и други фанатизми.

Д-р Стефан Митев е лекар-гастроентеролог, бранител на медицината, основана на доказателства и съперник на различните лечения. Съосновател и ръководител на фондация “Инициатива за българско рационално общество ”.

Вход: 10 лева
Билети на https://ratio.bg/monthly/ratio-predstavya-behind-the-curve-film/

Покупката на билет не подсигурява седящо място – предлагаме ви да дойдете в точния момент, с цел да намерите най-удобното за вас.

За повече информация: събитието във Facebook на Ratio

 

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР